нпп / почетна
 
Лоцирани на обиколницата на
Скопје (излез с. Мирковци),
на еднакво растојание од Цен-
тар, Автокоманда и Ѓорче Пет-
ров, ФОРМИНГ станува синоним
во областа на производството, продажбата и монтажата на елементи за сува градба.
 

Адреса: Кучевишка бара (до обиколница), Скопје

Моб: (075) 224 562
Тел: (02) 5210 125
Факс: (02) 3133202

E-mail: info@forming.mk
Web: forming.mk
Ни претставува големо задоволство да Ви помогнеме со стручни совети за монтажа, технички информации за нашите производи, како и други информации во делокругот на нашето делување. Ги покануваме сите архитекти, монтажери, изведувачи, дизајнери, потрошувачи на нашите производи и корисници на нашите услуги, слободно да не контактираат на подолу прикажаните контакти, за било какви информации, совети и технички податоци. Дел од бараните информации можеби ќе можете да ги најдете во делот за Најчесто поставувани прашања, а доколку Вашиот одговор нема да го најдете во тој дел, Ве очекуваме директно да не контактирате. Ги охрабруваме сите заинтересирани студенти кои се заинтересирани за збогатување на нивното теоретско, со практично знаење, да се пријават за остварување на работно искуство, работејќи со нашиот искусен кадар.


КОНТАКТ ЛИЦЕ: Попоски Игор

МОБИЛЕН: 075 224 562

ТЕЛЕФОН: 02 5210 125

ФАКС: 02 3133 202

E-mail: info@forming.mk

Web: forming.mk

Нашата жиро сметка е 210-0646695801-68 НЛБ Тутунска Банка

Број на ДДВ: МК 4080009501787

IBAN MK 07210701000650972

SWIFT: TUTNMK22Локацијата на нашиот производствен погон и магацин можете да ја видите од подолу прикажаната сателитска снимка на Google earth. Објектот се наоѓа во непосредна близина на клучката за село Мирковци-Скопје Север на обиколницата на Скопје.


Ги молиме сите идни коминтенти при стапувањето во контакт со нас да ги испратат следниве матични податоци на нашата е-маил адреса или пак на факс.